Новини и снимки от изминали събития

Поредното състезание в Пловдив Flar Time 3 организирано от Бар магазин приключи вчера късно вечерта. В продължение на един месец 23-ма бармани от цяла България участваха в трите квалификационни кръга, като 12 от тях достигнаха до голямия финал.

Много емоции споделиха не само уастниците но и цялата публика. Приятната обстановка в която участниците показаха най - доброто от себе си не може да се сравни с Flair Time 1 и Flair Time 2!

Flair Time 3 беше още по предизвикателен и още по динамичен. Надяваме се Flair Time 4 да бъде още по зашеметяващ! Всички уастници се представиха изключително добре!

Иван Господинов направи добро състезание въпреки, че обърка съставките и на двата коктейла което го прати на 12-то място. Иво Кочев който знаете е голям актьор отново омагьоса публиката със своето изпълнение под звуците на колоритна музика и ефектно облекло което му отреди 11-то място. 10-то място за Димитър Червенков - Simply който даде всичко от себе си,въпреки че това му беше едва 3-тото състезание. Браво Simply. Божил Христов едно от "старите" кучета също показа класа пред останалите състезатели което му отреди 9-то място в крайното класиране.

Последва го Коцето Паришев който показа много повече отколкото на предходните си изяви, Коце браво. Следващия състезател беше много елегантен, ризка с черна вратовръзка "niceeee" и 7-ма позиция за Александър Симеонов След него бе Тихомир Иванов който направи едно излкючително състезание, за първи път го видяхме толкова нахъсан 6-та позиция за него На предната 5-та позиция се класира Иван Атанасов който макар и с малкото си състезания зад гърба показа че наистина може много повече. Пред него бе Станимир Пеев който пристигна в последните 20 минути след близо 6 часово пътуване и без да загрее показа класата си.4-та позиция. 3-та позиция се отсъди за Драго Дичев който се представи отлично но за жалост счупи бутилка (-30 point) Подгласник на шампиона стана другото "старо куче" Краси Чуков който предизвика фурор не само с атрактивното си представяне но и с оригиналната си презентация на Ред Бул. И Шампиона на Flair Time 3 който се представи отлично с много малко грешки и големи Style трикове Станимир Генов!

Състезание за бармани откриване Бармани - състезание flair представяне на участниците

Представяне на спонсори - състезание за бармани Божил Христов барман

Костадин Паришев барман Димитър Червенков барман

Иван Атанасов барман Красимир Чуков барман

Тихомир Иванов барман от СливенАлександър Симеонов барман от София

Станимир Генов flair барман шампион Иван Господинов барман

Ивайло Кочев барман Драго Дичев барман от Лас Вегас

Станимир Пеев барман бивш треньор по карате Награждаване на състезание за бармани

Състезание за бармани награждаване Бармани flair състезание обявяване на класирането

Състезание за бармани в Пловдив Състезание за бармани Flair Time

Станимир Генов и Драго Дичев Победителя барман в състезанието Flair Time

Игри с публиката на състезание за бармани Надпиване

Танцьорките на Flair Time Танци на състезание за flair бармани

ПЪРВА ИНВЕСТИЦИОННА БАНКА

FIRST LADY FOREVER

Едно парти на Diners Club International First Lady

Първа инвестиционна банка и Дайнърс клуб България връчиха фантастичен автомобил на Кира Инджова - дамата, ползвала най-активно розова карта Diners Club International First Lady.

Ключовете от червеното Ауди А3, предоставено с любезното съдействие на Порше България, Инджова получи на специално парти на във Военен клуб, София. Под дъжд от огнени фойерверки Кира Инджова беше изведена пред Военния клуб, за да тества новия си автомобил. Всички гости в залата имаха възможност да наблюдават вълнуващия момент на живо на екраните в залата. За настроението на гостите на събитието се грижеха Белослава и Васил Петров. Притежателките на червени карти First Lady Аня Пенчева, Мира Добрева, Радост Драганова, Силвия Кацарова, Екатерина Генова, Радинела Бусерска също присъстваха на събитието. Близо 400 гости опитаха авторските коктейли First Lady който бяха представени от бармани а екипа на www.barmagazin.net осигури необходимото оборудване за тяхното приготвяне. Дамите бяха приятно изненадани с напитките в цветовете на кредитните карти Diners Club International First Lady.

Найден Тасев барман Барман парти на първа инвестиционна банка

FLAIR TIME 2

От 10 април до 1 май в гр.Пловдив се проведе състезанието за бармани FLAIR TIME. В него взеха участие бармани от Варна, Ямбол, Свиленград, Пловдив, София, Бургас, Китен, Габрово. Организатори и спонсори на събитието бяха клуб Мармалад и Бар магазин. Макар и със състезателен характер идеята ни за това събитие беше не да излъчим най - добрия барман, а да съберем на едно място барманите и всички останали наши партньори с който и за който работим съвместно. Да се покачи нивото на FLAIR бартендинга и неговото популяризиране сред клиентите като един нов и различен начин за забавление, както и повишаване културата на консуматорската маса в България.

Не на последно място искаме да Благодарим на невероятната публика която в продължение

на един месец подкрепяше участниците, и взе пряко участие в самото шоу.

Мобилен бар Конферансието Лозето открива състезанието за бармани в клуб Мармалад

Баррмани на състезание в Пловдив Евгени Чъкъров барман

Бармани от София на състезанието за flair в ПловдивОткриване на състезание за бармани в Пловдив

Галин Иванов барман от Габрово Станимир Пеев Густо Кафе град София

Flair барман на състезание в Пловдив Пловдив клуб Мармалад състезание за бармани

Барманско състезание Атанас Пройчев барман от Пловдив

Пламен Пеев барман от Сливен Бармани на състезание - Flair

Барман по време на състезание Надпиване с бира Хайнекен

Награждаване на състезание за бармани Flair Time 2 Славчо Атанасов барман от Пловдив

Весели хора в бар Еротично наливане

Мадами от публиката се правят на барманки Надпиване с шотове

Публика на състезание за бармани в Пловдив Парти мазане със сметана

Игри с публиката зад бара Бурни нощи в заведенията на Пловдив

Раздаване на награди - състезание за бармани Най - якото състезание за бармани в България

Бармани след края на състезанието Бивш барман

Най - добрите бармани в България Flair за винаги

Барманка